Running ADP Soft Panel on X2 display

Discussion of application development using iX Developer, including but not limited to getting started, using the functions tab, properties, objects and installation.
Post Reply
Sergei Troizky
Posts: 22
Joined: Mon Jun 13, 2016 4:03 pm

Running ADP Soft Panel on X2 display

Post by Sergei Troizky »

Is this possible?

User avatar
Chris T.
Posts: 109
Joined: Mon Nov 20, 2017 5:29 pm

Re: Running ADP Soft Panel on X2 display

Post by Chris T. »

Hi Sergei,
We do have the ability to transfer ADP projects to the X2 Panel through iX developer. You can export the project in ADP to an iX project from the file menu.

If you would like to discuss your needs and application a bit we would be happy to work through them with you. Please reach out to us at one of the methods below.
Best regards,
Christopher
(801) 708-6690
Technical Support
Contact Us

Beijer Electronics AB
http://www.beijerelectronics.us

Sergei Troizky
Posts: 22
Joined: Mon Jun 13, 2016 4:03 pm

Re: Running ADP Soft Panel on X2 display

Post by Sergei Troizky »

I've tried to import ADP 6.9 projects as described in the iX manual.
It created only the set of screens, with not a single screen object imported.
After that I did not even bother to verify whether it created any tags.
So my question was not about conversion/import, but literally as asked.
We have lots of projects done with HT/PWS displays and cannot afford manually rewriting each one in iX whenever a customer needs a replacement.

Sergei Troizky
Posts: 22
Joined: Mon Jun 13, 2016 4:03 pm

Re: Running ADP Soft Panel on X2 display

Post by Sergei Troizky »

Still no answer.
Is the subject possible? If yes, how to do it?

Post Reply